Menu

Sommerferie med børn – tre sjove endagsture

20. april 2017 - Ikke kategoriseret
Sommerferie med børn – tre sjove endagsture

Der er ikke mange dage til, at sommerferien rammer vores lille land, og du skal naturligvis være klar med nogle sjove aktiviteter, som du og dit barn kan nyde sammen. Der er mange muligheder, og rækker pengepungen ikke til en udlandsferie, er det da også langt fra nødvendigt, eftersom det danske land byder på mange skønne muligheder.

Forlystelsesparker
Danmark er et bette land, men alligevel er der mange muligheder, når det kommer til at opleve en forlystelsespark. Forlystelsesparker er skabt til børn, og uanset alderen på dit barn skal det nok blive en sjov dag, hvis I tager på endagstur til en af de mange parker. Selvfølgelig er der de hurtige rutchebaner til større børn, men er dit barn en tand for ung til disse, er der naturligvis også meget til de små. Det er ikke kun et utal af forlystelser, der er i vente – nej, der er legepladser, hoppeborge og så er det ligeledes lidt til den søde tand. Så har I en fridag i sommerferien, hvor der er udsigt til godt vejr, er dette et oplagt valg.

Tag til stranden og slip kreativiteten løs
Vil du gerne på en sjov tur, som ikke koster det mindste, er det stranden I skal på. Stranden indbyder til mange timers underholdning, hvor I kan skiftes til at hoppe i vandet samt lege i strandkanten. Skal I en tur til stranden, er det vigtigt at få en bold samt frisbee med, så der er mulighed for lidt aktiv leg på stranden. Desuden er det oplagt, at der bliver taget skovl og spand med, så I kan slippe jeres kreative side løs, når der skal bygges slotte og andre sandskulpturer. En tur til stranden er en billig løsning, der i mange tilfælde er lige så god som endagsture, der koster det hvide ud af øjnene. Det er altså bare med at komme afsted på nogle stykker af disse ture, nu hvor sommeren er over os.

Oplev dyrene helt tæt på
For børn er dyr det mest fascinerende i verden, og de vil rigtig gerne helt hen til dyrene, hvis det er muligt. Uheldigvis er det kun i meget sjældne tilfælde, hvor dette er tilladt. Dog kan I tage en tur til Århus og besøge Dyrehaven, hvis I vil helt tæt på dådyr, krondyr og sikahjortene. Dette er en utrolig oplevelse, og dit barn vil helt sikkert sætte pris på at komme tæt på disse dyr. Det er sjovt, og det bedste af det hele er, at det faktisk er gratis, hvorfor du kan bruge lidt ekstra penge på en stor is, når jeres besøg i Dyrehaven er færdig.

Her har du tre bud på, hvad du og dit barn kan lave, når sommerferien har ramt landet.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *